Sluit venster x

Heeft u uw belastingaanslag over het jaar 2020 nog niet ontvangen? Of kreeg u uw belastingaanslag later dan u bent gewend? BSR stuurt het hele jaar belastingaanslagen. Vooraf controleren wij of onze bestanden kloppen. Wij kijken of belastingen compleet zijn. Ook controleren wij de tarieven van belastingen. Zien wij dat er iets ontbreekt of niet klopt? Dan wachten wij met het versturen van uw belastingaanslag. U krijgt dan uw belastingaanslag later in het jaar. 

Klik hier voor actuele informatie.

Aan- of afmelden hond

In veel gemeenten betaalt u belasting voor het hebben van een hond. BSR verzorgt het heffen en innen van hondenbelasting voor de volgende gemeenten:

  • Culemborg
  • IJsselstein
  • Maasdriel
  • Tiel
  • West Maas en Waal
  • Wijk bij Duurstede

De gemeentes Montfoort en West Betuwe heffen geen hondenbelasting.


Aanmelden hond

Het aanmelden van een nieuwe hond doet u in MijnBSR. Heeft u geen DigiD of staan uw gegevens niet in het digitaal loket? Neem dan contact met ons op. Dan sturen wij u een aanmeldformulier voor uw nieuwe hond.


Aanmelden kennel

Via Mijn BSR kunt u zich aanmelden als kennelhouder. Stuur een bewijs mee van registratie bij de Raad van Beheer. Dan betaalt u het tarief voor kennelhouders.


Afmelden hond

Verkoopt u uw hond, of is de hond overleden? Geef deze wijziging dan binnen 6 weken aan ons door via MijnBSR. Stuur in het geval van een overlijden een verklaring van crematorium of dierenarts mee. Verkoopt u de hond, stuur dan een verklaring van het asiel of de nieuwe eigenaar mee. U betaalt alleen hondenbelasting voor het deel van het jaar dat u een hond heeft.


Naar MijnBSR


Bekijk tarieven

Pagina opties