Sluit venster x

Heeft u uw belastingaanslag over het jaar 2020 nog niet ontvangen? Of kreeg u uw belastingaanslag later dan u bent gewend? BSR stuurt het hele jaar belastingaanslagen. Vooraf controleren wij of onze bestanden kloppen. Wij kijken of belastingen compleet zijn. Ook controleren wij de tarieven van belastingen. Zien wij dat er iets ontbreekt of niet klopt? Dan wachten wij met het versturen van uw belastingaanslag. U krijgt dan uw belastingaanslag later in het jaar. 
__________________________________________________________________________________________________________________________


Welke brieven versturen wij in de maand juni?Klik hier voor meer informatie.

Informatie omtrent invordering BSR vanaf 23 maart 2020

De maatregelen die zijn getroffen om het coronavirus in te dammen, kunnen grote gevolgen hebben voor ondernemers. Veel ondernemers hebben BSR gevraagd om uitstel van betaling van de gemeentelijke heffingen en/of waterschapsbelasting. Wij komen graag tegemoet aan de vraag van die betreffende ondernemers.

Voor ondernemers die geen machtiging tot automatische incasso hebben afgegeven om de gemeentelijke heffingen en/of waterschapsbelasting te betalen, gelden normaal gesproken 2 vervaltermijnen.

Uitstel eenvoudig aanvragen
BSR biedt ondernemers de mogelijkheid om uitstel van betaling aan te vragen tot 31 augustus 2020. 
Zij kunnen uitstel aanvragen via het contactformulier op deze website. Kiest u in het dropdown menu voor "andere vraag" 
Zo nodig kunnen ondernemers verdere uitstel van betaling krijgen. De uitgestelde betaaltermijn geldt voor alle ondernemers met een inschrijving in de Kamer van Koophandel, die geen machtiging tot automatische incasso hebben afgegeven.

Voor ondernemers die wel een machtiging hebben afgegeven, geldt een betalingsregeling in 8 termijnen. Als dit nu tot problemen leidt, kunnen ook deze ondernemers uitstel van betaling aanvragen via het contactformulier op deze website. Kiest u in het dropdown menu voor "andere vraag".

Meer informatie voor ondernemers
Heeft u als ondernemer vragen over de gevolgen van de maatregelen rondom het coronavirus? Kijk dan op de website van uw gemeente.
Daar vindt u een overzicht van verschillende instanties waar u terechtkunt voor informatie, hulp en financiƫle steun.

Inwoners
Voor inwoners is het ook mogelijk om uitstel van betaling voor gemeentelijke heffingen en/of waterschapsbelasting aan te vragen. Ook kan er een betalingsregeling getroffen worden. Dit is een standaardprocedure. U dient hiervoor een verzoek in via het contactformulier op deze website. Kiest u in het dropdown menu voor "andere vraag" en vul het formulier volledig in. Wij nemen uw verzoek in behandeling en nemen zo nodig nog contact met u op.

Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op www.bsr.nl

Pagina opties