Sluit venster x

Heeft u uw belastingaanslag over het jaar 2020 nog niet ontvangen? Of kreeg u uw belastingaanslag later dan u bent gewend? BSR stuurt het hele jaar belastingaanslagen. Vooraf controleren wij of onze bestanden kloppen. Wij kijken of belastingen compleet zijn. Ook controleren wij de tarieven van belastingen. Zien wij dat er iets ontbreekt of niet klopt? Dan wachten wij met het versturen van uw belastingaanslag. U krijgt dan uw belastingaanslag later in het jaar. 
__________________________________________________________________________________________________________________________


Welke brieven versturen wij in de maand juni?Klik hier voor meer informatie.

Welke brieven versturen wij in de maand juni?

  • Met datum 13 juni versturen wij betalingsherinneringen. Deze brieven gaan over belastingaanslagen die niet (helemaal) zijn betaald.
  • Met datum 20 juni versturen aanmaningen. Deze aanmaningsbrieven gaan over belastingaanslagen die niet (helemaal) zijn betaald.
  • Met datum 23 juni 2020 versturen wij dwangbevelen. Deze dwangbevelen gaan over belastingaanslagen die niet (helemaal) zijn betaald.

Voorkom extra kosten en betaal op tijd
Dit doet u in 1 keer met iDeal via MijnBSR. Liever zelf overmaken? Maak het openstaande bedrag over op bankrekeningnummer
NL 90 DEUT 031 98 66 939 op naam van Belastingsamenwerking Rivierenland. Noem bij uw betaling het belastingaanslagnummer. 


Lukt het u niet om in 1 keer te betalen?
Bel ons dan gerust via  telefoonnummer (0344) 704 704.U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur.
Wij helpen u graag.
 

Pagina opties