Sluit venster x

Krijgt u een foutmelding wanneer u een betaling aan BSR wilt overmaken op NL90 DEUT 0319 8669 39?
Schrijf dan BSR volledig uit bij de naam ontvanger als Belastingsamenwerking Rivierenland. Deze foutmelding komt door een strengere naam/nummer controle die de banken uitvoeren.

Afvalstoffenheffing

Basistarief Avri

Het basistarief wordt verhoogd met een bedrag voor het inzamelen van zwerfafval, indien u in de gemeente Culemborg, Maasdriel, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal of Zaltbommel woont. Het basistarief wordt verhoogd met een bedrag indien GFT-afval binnen uw gemeente wekelijks wordt opgehaald. Dit is in de gemeenten West Betuwe en West Maas en Waal.

Variabel deel Avri (per aanbieding)

De aanslag per aanbieding van restafval wordt na afloop van het kalenderjaar opgelegd. Voor de aanbiedingen van een bepaald jaar ontvangt u dus het daarop volgende kalenderjaar de aanslag. Op het aanslagbiljet staat de afrekening van het variabele deel van de afvalstoffenheffing. Het totale aanslagbedrag bestaat uit het aantal aanbiedingen van restafval in het vorige jaar x het geldende tarief. Wilt u weten wanneer u restafval heeft aangeboden en wat dit kost, dan kunt u dit zien in de restafvalteller. Deze teller kunt u inzien via MijnBSR.

RMN

Woont u in de gemeente IJsselstein of Montfoort dan wordt het huishoudelijke afval ingezameld door RMN. U betaalt daarvoor een vast bedrag per jaar.

SUEZ

Indien u in de gemeente Wijk bij Duurstede woont, dan wordt het huishoudelijk afval ingezameld door SUEZ. U betaalt daarvoor een vast bedrag per jaar.

Bekijk tarieven

Pagina opties