Sluit venster x

Momenteel zijn er problemen in het betalingsverkeer tussen de Rabobank de Deutsche Bank. Wij adviseren u om alleen aan BSR te betalen via de MijnBSR omgeving. Aan de kant van de Rabobank is er een storing. Wanneer u de betaling overmaakt aan BSR (Deutsche Bank) lijkt het alsof er niet is betaald. In de meeste gevallen is dit wel het geval echter ziet u de afschrijving pas een dag later. Wacht dus altijd een dag om te controleren of de betaling door de Rabobank alsnog is uitgevoerd alvorens u een nieuwe poging tot overmaken doet. De Rabobank is druk doende om dit probleem op te lossen.

Heeft u onverhoopt teveel betaald? U krijgt dit bedrag automatisch binnen twee weken terug gestort, u hoeft hiervoor niets te doen.

Afvalstoffenheffing

Afvalstoffenheffing is de belasting die u betaalt voor het inzamelen en verwerken van huishoudelijk afval.
Binnen BSR kennen wij drie afvalverwerkingsbedrijven, te weten:

  • Avri
  • RMN
  • PreZero

Afhankelijk van waar u woont, heeft u te maken met het betreffende afvalverwerkingsbedrijf.
De afvalstoffenheffing bestaat uit een basistarief, aangevuld met eventueel een extra container en/of een extra bedrag per aanbieding (variabel deel). 
 

Basistarief Avri

De basistarieven bij Avri kunnen per gemeente verschillen. Een basistarief is opgebouwd uit een basisbedrag met één of meerdere toeslagen afhankelijk van de gemeente waar u woont (Buren, Culemborg, Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal of Zaltbommel). In onderstaande link ziet u de opbouw van het basistarief per gemeente. 

link naar tarieven Avri 2022


Variabel deel Avri en gemeente Wijk bij Duurstede (per aanbieding)

De belastingaanslag per aanbieding wordt na afloop van het kalenderjaar opgelegd. Voor de aanbiedingen van een bepaald jaar ontvangt u dus het daarop volgende kalenderjaar de belastingaanslag en ziet u op uw belastingaanslag het tarief van het voorliggende belastingjaar.

Wilt u weten wanneer u restafval heeft aangeboden en wat dit kost, dan kunt u dit zien in de restafvalteller. Deze teller kunt u inzien via MijnBSR
Voor het gemak laten wij u hieronder zien welke tarieven u kunt verwachten op het belastingaanslagbiljet van 2022 (van de afvalstoffenheffing).  


Hieronder de overzichten met tarieven van de afvalstoffenheffing van Avri, IJsselstein, Montfoort en Wijk bij Duurstede:

Pagina opties