Sluit venster x

Stijging WOZ-waarden

Wij gaan in 2023 uit van de waarde van uw woning of bedrijfspand op 1 januari 2022. Toen was de huizenmarkt oververhit, met hoge verkoopprijzen. Dit kan een oorzaak voor een stijging van de WOZ-waarde zijn.

Een heldere uitleg staat op de website van de Waarderingskamer: Animatiefilm: waarom stijgt mijn WOZ-waarde? - Waarderingskamer

Let op! In het filmpje gaat het over de gemeente maar dit werk wordt voor uw gemeente gedaan door BSR. Een bezwaar indienen kan digitaal via MijnBSR. U hoeft daarvoor geen contact op te nemen met uw gemeente.


Meer informatie over de WOZ-waarde vindt u hier 

Betalingsproblemen

Geldzorgen zijn vervelend en stressvol. Kom in actie. Wij helpen u graag met het vinden van een oplossing.
 

Soms komt een rekening op een moment dat het u even niet uitkomt. De kosten van vaste lasten en levensonderhoud zijn flink gestegen of er is een andere reden waarom u in een lastige financiële situatie zit. Wij begrijpen dat het lastig is om uw belastingaanslag(en) op tijd te betalen. Wij helpen u graag bij het vinden van een oplossing. U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 12.30 via telefoonnummer 0344- 704 704.
 

Heeft u moeite om de belastingaanslag te betalen? Wij denken graag met u mee in oplossingen. U kunt hierbij denken aan:

•    In delen betalen via automatische incasso;
•    een betalingsregeling afsluiten;
•    kwijtschelding aanvragen
 

In delen betalen via automatische incasso
Deze manier van betalen is mogelijk wanneer wij uw belastingaanslag niet langer dan 7 maanden geleden verstuurden. Het bedrag van uw belastingaanslag schrijven wij in maximaal 8  delen van uw rekening af. U regelt een aanvraag automatische incasso via MijnBSR. Daarmee geeft u ons toestemming om voortaan alle belastingaanslagen automatisch in delen af te schrijven. Dit geldt voor belastingaanslagen die wij op uw naam versturen.


Klik hier voor meer informatie over automatische incasso


 

Een betalingsregeling afsluiten
Een betalingsregeling is maatwerk. Daarom bespreken wij het liefst samen met u welke oplossing het beste in uw situatie past. Het is ook mogelijk om per maand verschillende bedragen af te spreken.  Wilt u voordat u ons belt nadenken welk bedrag u per maand kunt missen? U kunt ook zelf een betalingsregeling online afsluiten. Dit regelt u via MijnBSR. U betaalt dan maandelijks een vast bedrag. 


Klik hier voor informatie over het afsluiten van een betalingsregeling
 

Een kwijtschelding aanvragen
Dit regelt u via MijnBSR. Hier kunt u het aanvraagformulier invullen en versturen. Ontvangt u het aanvraagformulier liever per post, bel ons dan gerust.


Klik hier voor meer informatie over kwijtschelding
 

We denken graag met u mee in het vinden van een passende oplossing voor uw situatie. Twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Pagina opties