Sluit venster x

Momenteel zijn er problemen in het betalingsverkeer tussen de Rabobank de Deutsche Bank. Wij adviseren u om alleen aan BSR te betalen via de MijnBSR omgeving. Aan de kant van de Rabobank is er een storing. Wanneer u de betaling overmaakt aan BSR (Deutsche Bank) lijkt het alsof er niet is betaald. In de meeste gevallen is dit wel het geval echter ziet u de afschrijving pas een dag later. Wacht dus altijd een dag om te controleren of de betaling door de Rabobank alsnog is uitgevoerd alvorens u een nieuwe poging tot overmaken doet. De Rabobank is druk doende om dit probleem op te lossen.

Heeft u onverhoopt teveel betaald? U krijgt dit bedrag automatisch binnen twee weken terug gestort, u hoeft hiervoor niets te doen.

BIZ (Bedrijven Investering Zone)

De BIZ-heffing geldt voor onroerende zaken die zich bevinden in het BIZ-gebied, de binnenstad van IJsselstein.

De belastingopbrengsten voortvloeiend uit de BIZ worden gebruikt om het BIZ-gebied economisch sterker te maken, activiteiten te organiseren en voorzieningen op verzoek van de ondernemers te realiseren.
Het basisniveau aan voorzieningen dat de gemeente IJsselstein verplicht is te realiseren, wordt niet betaald uit de BIZ-opbrengsten.


De BIZ wordt op grond van de verordening van de gemeente IJsselstein berekend over de WOZ-waarde en kent een staffel. 
Deze staffel houdt in dat binnen een bepaalde bandbreedte tussen WOZ-waarden een vast bedrag aan BIZ-bijdrage wordt geheven.


Bekijk tarieven

Pagina opties