Sluit venster x

Heeft u eind februari een belastingaanslag ontvangen? Dan is het bericht hieronder belangrijk voor u:


Rond 25 maart wordt het eerste deel van het bedrag van uw belastingaanslag afgeschreven.
Heeft u volledige kwijtschelding gekregen en is er al een deel afgeschreven? Dan krijgt u dit geld na 60 dagen terug. U hoeft hiervoor niets te doen.
Ook als u gedeeltelijke kwijtschelding heeft ontvangen, wordt het eerste deel rond 25 maart afgeschreven.


Heeft u vragen? Bel dan gerust op telefoonnummer 0344 -704 704

Informatie omtrent invordering BSR vanaf 23 maart 2020

De maatregelen die zijn getroffen om het coronavirus in te dammen, kunnen grote gevolgen hebben voor ondernemers. Veel ondernemers hebben BSR gevraagd om uitstel van betaling van de gemeentelijke heffingen en/of waterschapsbelasting. Wij komen graag tegemoet aan de vraag van die betreffende ondernemers.

Voor ondernemers die geen machtiging tot automatische incasso hebben afgegeven om de gemeentelijke heffingen en/of waterschapsbelasting te betalen, gelden normaal gesproken 2 vervaltermijnen.

Uitstel eenvoudig aanvragen
BSR biedt ondernemers de mogelijkheid om uitstel van betaling aan te vragen tot 31 augustus 2020. 
Zij kunnen uitstel aanvragen via het contactformulier op deze website. Kiest u in het dropdown menu voor "andere vraag" 
Zo nodig kunnen ondernemers verdere uitstel van betaling krijgen. De uitgestelde betaaltermijn geldt voor alle ondernemers met een inschrijving in de Kamer van Koophandel, die geen machtiging tot automatische incasso hebben afgegeven.

Voor ondernemers die wel een machtiging hebben afgegeven, geldt een betalingsregeling in 8 termijnen. Als dit nu tot problemen leidt, kunnen ook deze ondernemers uitstel van betaling aanvragen via het contactformulier op deze website. Kiest u in het dropdown menu voor "andere vraag"

Meer informatie voor ondernemers
Heeft u als ondernemer vragen over de gevolgen van de maatregelen rondom het coronavirus? Kijk dan op de website van uw gemeente.
Daar vindt u een overzicht van verschillende instanties waar u terechtkunt voor informatie, hulp en financiƫle steun.

Inwoners
Voor inwoners is het ook mogelijk om uitstel van betaling voor gemeentelijke heffingen en/of waterschapsbelasting aan te vragen. Ook kan er een betalingsregeling getroffen worden. Dit is een standaardprocedure. U dient hiervoor een verzoek in via het contactformulier op deze website. Kiest u in het dropdown menu voor "andere vraag" en vul het formulier volledig in. Wij nemen uw verzoek in behandeling en nemen zo nodig nog contact met u op.

Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op www.bsr.nl

Pagina opties