Sluit venster x

Momenteel zijn er problemen in het betalingsverkeer tussen de Rabobank de Deutsche Bank. Wij adviseren u om alleen aan BSR te betalen via de MijnBSR omgeving. Aan de kant van de Rabobank is er een storing. Wanneer u de betaling overmaakt aan BSR (Deutsche Bank) lijkt het alsof er niet is betaald. In de meeste gevallen is dit wel het geval echter ziet u de afschrijving pas een dag later. Wacht dus altijd een dag om te controleren of de betaling door de Rabobank alsnog is uitgevoerd alvorens u een nieuwe poging tot overmaken doet. De Rabobank is druk doende om dit probleem op te lossen.

Heeft u onverhoopt teveel betaald? U krijgt dit bedrag automatisch binnen twee weken terug gestort, u hoeft hiervoor niets te doen.

Maximale bedragen kwijtschelding per gemeente

Op het overzicht ziet u wat het maximale bedrag is dat u aan kwijtschelding krijgt. De hoogte van deze bedragen verschillen per gemeente, per jaar. Voor het juiste bedrag aan kwijtschelding kijkt u bij uw gemeente bij het betreffende belastingjaar. U ziet vervolgens per belastingsoort het maximale bedrag aan kwijtschelding.
 

Is het aanslagbedrag lager dan het maximale bedrag kwijtschelding? Dan is dit voor u het maximale bedrag aan kwijtschelding.
 

Klik hieronder om de bedragen per jaar in te zien.


2022

2021

2020

2019

2018

2017

Pagina opties