Sluit venster x

Momenteel zijn er problemen in het betalingsverkeer tussen de Rabobank de Deutsche Bank. Wij adviseren u om alleen aan BSR te betalen via de MijnBSR omgeving. Aan de kant van de Rabobank is er een storing. Wanneer u de betaling overmaakt aan BSR (Deutsche Bank) lijkt het alsof er niet is betaald. In de meeste gevallen is dit wel het geval echter ziet u de afschrijving pas een dag later. Wacht dus altijd een dag om te controleren of de betaling door de Rabobank alsnog is uitgevoerd alvorens u een nieuwe poging tot overmaken doet. De Rabobank is druk doende om dit probleem op te lossen.

Heeft u onverhoopt teveel betaald? U krijgt dit bedrag automatisch binnen twee weken terug gestort, u hoeft hiervoor niets te doen.

Reclamebelasting

Reclamebelasting is een belasting op openbare aankondigingen zichtbaar vanaf de openbare weg, bijvoorbeeld schriftelijke aankondigingen, foto's, tekeningen, logo's, stickers, gevelreclame, lichtbakken en uithangborden.
In de gemeente Tiel wordt reclamebelasting geheven in het centrumgebied van Tiel en op de bedrijventerreinen Kellen, Latenstein en Westroijen.


In de gemeente West Betuwe wordt reclamebelasting geheven binnen het centrum van Geldermalsen en in de gemeente West, Maas en Waal binnen het centrum van Beneden-Leeuwen.


Reclamebelasting is een tijdvakbelasting en wordt per maand berekend en eventueel verminderd.


Bekijk tarieven

Pagina opties