Moeite met betalen


Geldzorgen zijn vervelend en stressvol. Kom in actie.

Wij helpen u graag met het vinden van een oplossing. Soms komt een rekening op een moment dat het u even niet uitkomt. De kosten van vaste lasten en levensonderhoud zijn flink gestegen of er is een andere reden waarom u in een lastige financiële situatie zit. Wij begrijpen dat het lastig is om uw belastingaanslag(en) op tijd te betalen. Wij helpen u graag bij het vinden van een oplossing. U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 12.30 via telefoonnummer 0344- 704 704.

Heeft u moeite om de belastingaanslag te betalen? Wij denken graag met u mee in oplossingen. U kunt hierbij denken aan:

•    In delen betalen via automatische incasso;
•    een betalingsregeling afsluiten;
•    kwijtschelding aanvragen

In delen betalen via automatische incasso

Deze manier van betalen is mogelijk wanneer wij uw belastingaanslag niet langer dan 7 maanden geleden verstuurden. Het bedrag van uw belastingaanslag schrijven wij in maximaal 8  delen van uw rekening af. U regelt een aanvraag automatische incasso via MijnBSR. Daarmee geeft u ons toestemming om voortaan alle belastingaanslagen automatisch in delen af te schrijven. Dit geldt voor belastingaanslagen die wij op uw naam versturen.

Klik hier voor meer informatie over automatische incasso

Een betalingsregeling afsluiten

Een betalingsregeling is maatwerk. Daarom bespreken wij het liefst samen met u welke oplossing het beste in uw situatie past. Het is ook mogelijk om per maand verschillende bedragen af te spreken.  Wilt u voordat u ons belt nadenken welk bedrag u per maand kunt missen? U kunt ook zelf een betalingsregeling online afsluiten. Dit regelt u via MijnBSR. U betaalt dan maandelijks een vast bedrag. 

Kwijtschelding aanvragen

Dit regelt u via MijnBSR. Hier kunt u het aanvraagformulier invullen en versturen. Ontvangt u het aanvraagformulier liever per post, bel ons dan gerust.

Klik hier voor meer informatie over kwijtschelding

We denken graag met u mee in het vinden van een passende oplossing voor uw situatie. Twijfel niet om contact met ons op te nemen.